Nu söker vi en entreprenadingenjör inom mark- och anläggning i region NV Skåne

BAB´s verksamhetsområde mark- och anläggning / Wilhelmssons Mark & Entreprenad behöver förstärka organisationen med fler driftiga och målmedvetna medarbetare. Till vårt kontor i Malmö söker vi en platschef med stort engagemang. BAB koncernen omsätter rullande 900 MSEK och har 300 medarbetare. Inom mark- och anläggning omsätter vi rullande 80 miljoner kr och har i dagsläget 35 medarbetare.

Vi söker en entreprenadingenjör inom området anläggning som är engagerad, ansvarsfull, målinriktad samt innehar en hög grad av kommunikativ förmåga och social kompetens. Du kommer att ha huvudkontoret i Åstorp som utgångspunkt, men kommer att arbeta med projekt över hela vårt verksamhetsområde från Malmö till Halmstad.

Du kommer att arbeta under stor frihet och rapportera till regionchef. Du förväntas kunna medverka i projekt från början till slut. Det blir kalkylering, projektering, inköp, stöd till produktion och överlämnande av projekt.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör eller platschef/arbetsledare. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom anläggning, eller har erfarenheten som gör att du kan fylla rollen.

För att lyckas i rollen bör du ha goda datakunskaper, B-körkort och BAS P/U. Vi arbetar i systemen Byggsamordnaren, BidcoN och Bluebeam.   

Som person är du en lagspelare, har lätt för att samarbeta men ändå är självgående. Vi vill att du ser möjligheter, är kvalitets- och resultatinriktad samt ansvarsfull och stresstålig. Du bör också vara noggrann, lyhörd och ha en bra organisationsförmåga.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och kommer vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Åstorp

Ansök senast: 2018-07-01

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta regionchef mark- och anläggning Niclas Bergkvist tel 0705-430 378. Skicka in ansökan till therese.persson@babbygg.se
Välkommen med din ansökan!