Nu söker vi en platschef inom vårt verksamhetsområde mark- och anläggning!

BAB´s verksamhetsområde mark- och anläggning / Wilhelmssons Mark & Entreprenad behöver förstärka organisationen med fler driftiga och målmedvetna medarbetare. Till vårt kontor i Halmstad söker vi en platschef med stort engagemang. BAB koncernen omsätter rullande 900 MSEK och har 300 medarbetare. Inom mark- och anläggning omsätter vi rullande 80 miljoner kr och har i dagsläget 35 medarbetare.

Företaget erbjuder kunden kompletta bygg-, byggservice- samt anläggningstjänster vilket innebär att vi kan åta oss alla uppdrag från det lilla serviceprojektet till stora ny- och ombyggnadsentreprenader. Vi är etablerade i södra Sverige då vi ser detta som en region med en stor tillväxt potential. Huvudkontoret är beläget i Åstorp med lokalkontor i Malmö och Halmstad.

Som platschef består dina arbetsuppgifter av inköp och avrop av UE, byggnadsmaterial, planering mm på byggprojekt. Du arbetar med platsledning, ekonomistyrning och ekonomisk uppföljning. I rollen som platschef arbetar du även med ackordsunderlag, projektstyrning för att nå uppställda mål inom kvalitet, miljö och ekonomi samt med avstämning/uppföljning av projekt.

Du kommer att medverka vid planerings-, projekterings- och byggmöten, samt tids- och kostnadsmässigt stämma av projektet för att sedan rapportera till biträdande arbetschef och regionchef. Vidare arbetar du aktivt med att följa kostnadsmål då ständig lönsamhet och hög kundnöjdhet i varje projekt är viktigt dels för att hålla kalkylen och dels för att följa kvalitets- och miljömål och gällande regelverk.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som platschef inom byggbranschen. För att lyckas i rollen som platschef bör du ha goda kunskaper inom ledarskap, arbetsmiljö och god förmåga att kommunicera och förhandla på svenska. Du ska även ha goda datakunskaper, B-körkort och BAS P/ U.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Framgångsfaktorer för en bra platschef är personligt engagemang, framförhållning och aktiv problemlösning. Du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Halmstad

Ansök senast: 2018-02-28

Eventuella frågor besvaras av regionchef mark- och anläggning Niclas Bergkvist tel 0705-430 378. Skicka in ansökan till therese.persson@babbygg.se
Välkommen med din ansökan!