Vi bygger inte bara hus
vi bygger förtroende

Vår affärsidé är att vara byggmästaren som på bästa sätt hjälper våra kunder att nå framgång. Vi är lyhörda, ansvarstagande och sätter kunden i fokus.

Vi har ett gammalt hederligt förhållningssätt där ordning, reda och punktlighet är nyckelord. Våra kundrelationer är ofta både starka och långvariga och kännetecknas av ömsesidigt förtroende. Får vi ditt förtroende så lovar vi att förvalta det väl och bygga vidare på det långt efter bygget är klart.

Vårt företags rötter sträcker sig ända tillbaka till 1920-talet, då byggmästare Albin Andersson startade rörelsen. Under tiden har vårt verksamhetsområde utökats, från nordvästra Skåne, till att idag omfatta hela södra Sverige. 

Sedan 2001 ingår BAB Byggtjänst AB i BrA Invest-koncernen som är en industriell ägare med ca 1000 medarbetare med en omsättning på 2 miljarder SEK. BrA driver företagande inom industri, bygg/fastighet och handel.

 


  • ”På BAB känner jag mig sedd och hörd. Jag känner även att det finns mycket utvecklingspotential i företaget vilket är otroligt drivande och spännande”.
    ”På BAB känner jag mig sedd och hörd. Jag känner även att det finns mycket utvecklingspotential i företaget vilket är otroligt drivande och spännande”.
    MALIN GIBRAND HR / LÖN

Viktigt

BAB är företaget som känner ansvar för framtiden och dess utmaningar. Vår ambition är att vara med och skapa en tillväxt som inte drabbar framtida generationer. Målet är att bygga miljöanpassat och energieffektivt som skapar förutsättningar för en hållbar utveckling.


Värderingar

Förtroende

Arbetsglädje

Samarbete

Trygghet


VI LEVER SOM VI LÄR

Vi prioriterar att bry oss om och lyssna till våra kunder och medarbetare. Det i sin tur leder till ömsesidigt förtroende och trygghet.

Våra medarbetare har god insyn i företaget och kan vara med att påverka beslut som tas. Det är tillsammans vi når våra mål. Att dela kunskap, stötta och inspirera varandra skapar förutsättningar för samarbete, arbetsglädje och utveckling.

Låter detta som en arbetsplats för dig? Se våra lediga tjänster Vi tar även emot spontanansökningar therese.persson@babbygg.se

BAB I SIFFROR PER ÅR

300 anställda
1 miljard i omsättning
7000 projekt om året
200 bostadsproduktioner
30 skola, vård och fritid
50 industri och logistik