Nu söker vi en platschef inom entreprenad i region NV Skåne


BAB bygg AB har stor framtidstro och därför behöver vi förstärka vår organisation ytterligare med driftiga och målmedvetna medarbetare som ska vara med och utveckla vår verksamhet. Till vårt kontor i Åstorp söker vi omgående en platschef inom entreprenad med stort engagemang.

Är du en person som vill utvecklas, vara med och tänka i nya banor och utmana normer? Då är BAB arbetsplatsen för dig. Det är viktigt att du får möjlighet att växa och utvecklas. Det är då man kan göra ett bra jobb och trivas på sitt arbete.

För oss är det en självklarhet att hela tiden skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska trivas på jobbet. Alla ska känna förtroende, arbetsglädje och trygghet.

BAB:s verksamhet kan delas in i två olika huvudgrupper, entreprenad och byggservice. Med dessa två huvudgrupper är vi ett komplett byggföretag som kan åta oss alla uppdrag från det lilla serviceprojektet till stora ny- och ombyggnadsentreprenader. Vi har valt att etablera oss i västra Skåne och södra Halland, med anledning av att vi ser detta som en region med en stor tillväxt potential.

Som platschef består dina arbetsuppgifter av inköp och avrop av UE, byggnadsmaterial, planering mm på byggprojekt. Du arbetar med platsledning, ekonomistyrning och ekonomisk uppföljning. I rollen som platschef arbetar du även med ackordsunderlag, projektstyrning för att nå uppställda mål inom kvalitet, miljö och ekonomi samt med avstämning/uppföljning av projekt. 

Du kommer att medverka vid planerings-, projekterings- och byggmöten, samt tids- och kostnadsmässigt stämma av projektet för att sedan rapportera till biträdande arbetschef och regionchef. Vidare arbetar du aktivt med att följa kostnadsmål då ständig lönsamhet och hög kundnöjdhet i varje projekt är viktigt dels för att hålla kalkylen och dels för att följa kvalitets- och miljömål och gällande regelverk.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som platschef inom byggbranschen. För att lyckas i rollen som platschef bör du ha goda kunskaper inom ledarskap, arbetsmiljö och god förmåga att kommunicera och förhandla på svenska. Du ska även ha goda datakunskaper, B-körkort och BAS P/ U.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Framgångsfaktorer för en bra platschef är personligt engagemang, framförhållning och aktiv problemlösning. Du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Åstorp

Ansök senast: 2019-11-30

Eventuella frågor besvaras av regionchef Rickard Svensson tel 042-535 06. Skicka in ansökan till therese.persson@babbygg.se
Välkommen med din ansökan!