Nu söker vi en entreprenadingenjör med erfarenhet inom området anläggning i region NV Skåne

BAB bygg AB har år 2019 stor framtidstro och behöver därför förstärka vår organisation med ytterligare driftiga och målmedvetna medarbetare som ska vara med och utveckla vår verksamhet. BAB driver Byggservice, Entreprenadverksamhet och Anläggning. 

Till vårt kontor i Åstorp söker vi nu en entreprenadingenjör med erfarenhet inom området anläggning som är engagerad, ansvarsfull, målinriktad samt innehar en hög grad av kommunikativ förmåga och social kompetens. 

Du kommer att arbeta under stor frihet och rapportera till regionchef. Du förväntas kunna medverka i projekt från början till slut. Dina arbetsuppgifter består av kalkylering, projektering, inköp, stöd till produktion och överlämnande av projekt.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som entreprenadingenjör eller platschef/arbetsledare. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning, eller erfarenhet som gör att du kan fylla rollen.

För att lyckas i rollen bör du ha goda datakunskaper, B-körkort och BAS P/U. Vi arbetar i systemen Byggsamordnaren, BidcoN och Bluebeam. Som person är du en lagspelare, har lätt för att samarbeta men ändå är självgående. Vi vill att du ser möjligheter, är kvalitets- och resultatinriktad samt ansvarsfull och stresstålig. Du bör också vara noggrann, lyhörd och ha en bra organisationsförmåga. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Åstorp/NV Skåne

Ansök senast: 2019-02-25

Eventuella frågor besvaras av regionchef Niclas Bergkvist, tel 0705 43 03 78. Skicka in ansökan till therese.persson@babbygg.se
Välkommen med din ansökan!