Nu söker vi flertalet arbetsledare till region Malmö - omgående

BAB bygg AB befinner sig i stark expansion och behöver därför förstärka organisationen med ytterligare driftiga och målmedvetna medarbetare. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu flertalet arbetsledare inom entreprenad fr o m nu och några månader framåt. BAB koncernen omsätter rullande 900 MSEK och har drygt 330 medarbetare. 

Företaget erbjuder kunden kompletta bygg-, byggservice- samt anläggningstjänster vilket innebär att vi kan åta oss alla uppdrag från det lilla serviceprojektet till stora ny- och ombyggnadsentreprenader. Vi är etablerade i södra Sverige med huvudkontor i Åstorp och lokalkontor i Malmö samt Halmstad.

Som arbetsledare arbetar du tillsammans med platschef och entreprenadingenjör och du kommer ansvara för utvalda delar av produktionen. Du kommer även vara delaktig under både anbudsprocessen och produktionsförberedelserna. I rollen som arbetsledare arbetar du med alla de olika arbetsuppgifter som krävs i ett projekt med allt från planering, projektstyrning, val av produktionsmetoder, mindre inköp, projektekonomi, uppföljning mm. Du kommer att rapportera till platschefen.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som arbetsledare inom byggbranschen. För att lyckas i rollen som arbetsledare bör du ha ett stort engagemang för att vilja leda och driva delar av ett projekt. Du ska även ha goda datakunskaper, B-körkort.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. 

Du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Välkommen med din ansökan!

Start: Omgående

Omfattning: Heltid fr o m nu och några månader framåt

Plats: Malmö

Ansök senast: 2019-02-25

Eventuella frågor besvaras av regionchef Stefan Rosenlöf tel 0702 88 07 59. Skicka in ansökan till therese.persson@babbygg.se
Välkommen med din ansökan!