Nu söker vi en projektchef till Region Malmö

BAB bygg AB har år 2019 stor framtidstro och därför behöver vi förstärka vår organisation ytterligare med driftiga och målmedvetna medarbetare som ska vara med och utveckla vår verksamhet. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en projektchef till entreprenad. 

BABs verksamhet kan delas in i två olika huvudgrupper, entreprenad och byggservice. Med dessa två huvudgrupper är vi ett komplett byggföretag som kan åta oss alla uppdrag från det lilla serviceprojektet till stora ny- och ombyggnadsentreprenader. Vi har valt att etablera oss i västra Skåne och södra Halland, med anledning av att vi ser detta som en region med en stor tillväxtpotential. 

Som projektchef arbetar du i flera projekt med huvudfokus på produktionsförberedelser. Det kan även innebära att du stöttar arbetschefen samt platsledningen i övriga processer. Du kommer att rapportera till arbetschef och/eller regionchef.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som projektchef inom byggbranschen. För att lyckas i rollen som projektchef bör du ha ett stort engagemang för att vilja leda och driva ett projekt. Du ska även ha goda datakunskaper och B-körkort.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Ansök senast: 2019-02-25

Eventuella frågor besvaras av regionchef Stefan Rosenlöf tel 040-642 59 81. Skicka in ansökan till therese.persson@babbygg.se
Välkommen med din ansökan!