Nu söker vi platschef till entreprenad i Malmö

Nu söker vi platschef till entreprenad i Malmö

Allmänt

Verksamhetsområdet för BAB bygg AB sträcker sig över hela västkusten från Trelleborg i söder till Varberg i norr. Huvudkontoret ligger i Åstorp och regionkontor finns i Malmö respektive Halmstad. BAB bygg står inför nya spännande utmaningar och behöver därför förstärka organisationen med ytterligare kunniga och ambitiösa medarbetare som kan medverka till att utveckla vår verksamhet. Vi söker Platschef till vår entreprenadavdelning Malmö. Bolaget omsätter 1 200 MSEK och har 300 medarbetare. Kunderna utgörs i huvudsak av offentliga samt kommersiella aktörer och produktionen består mestadels av bostäder och offentliga byggnader.

Som BAB-anställd blir du delaktig i arbetet med att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger.

Det är viktigt att du delar våra kärnvärden FAST, Förtroende – Arbetsglädje – Samarbete – Trygghet. Du kommer få stora möjligheter att påverka, och till egen personlig utveckling. BAB är certifierade för verksamhetsledningssystemet Povel.

Som person har du ett strukturerat arbetssätt, har lätt för att samarbeta och har förmågan att kommunicera tydligt. Du är prestigelös med ett trevligt bemötande.

Ansvarsområden

Som platschef består dina arbetsuppgifter av inköp och avrop av UE, byggnadsmaterial, planering mm på byggprojekt. Du arbetar med platsledning, ekonomistyrning och ekonomisk uppföljning. I rollen som platschef arbetar du även med ackordsunderlag, projektstyrning för att nå uppställda mål inom kvalitet, miljö och ekonomi samt med avstämning/uppföljning av projekt. Du kommer att medverka vid planerings-, projekterings- och byggmöten, samt tids- och kostnadsmässigt stämma av projektet för att sedan rapportera till biträdande arbetschef och regionchef. Vidare arbetar du aktivt med att följa kostnadsmål då ständig lönsamhet och hög kundnöjdhet i varje projekt är viktigt dels för att hålla kalkylen och dels för att följa kvalitets- och miljömål och gällande regelverk. Vi söker dig som har några års erfarenhet som platschef inom byggbranschen. För att lyckas i rollen som platschef bör du ha goda kunskaper inom ledarskap, arbetsmiljö och god förmåga att kommunicera och förhandla på svenska. Du ska även ha goda datakunskaper, B-körkort och BAS P/ U.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Framgångsfaktorer för en bra platschef är personligt engagemang, framförhållning och aktiv problemlösning. Du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Ansök senast: 2020-03-31

Frågor besvaras av HR-ansvarig Therese Persson eller VD Kenneth Andersson. Tfn 042-509 60.
Ansökningar skickas till Therese Persson therese.persson@babbygg.se och behandlas löpande.