Nu söker vi Entreprenadingenjör till BAB anläggning i nordvästra Skåne

Entreprenadingenjör till BAB anläggning

BAB anläggning har stor framtidstro och behöver därför förstärka organisationen med ytterligare driftiga och målmedvetna medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

BAB anläggning AB är ett dotterbolag till BAB bygg AB och drivs som en egen region lika byggregionerna NV Skåne, Malmö och Halland. Verksamhetsområdet för BAB anläggning sträcker sig över hela västkusten från Trelleborg i söder till Varberg i norr. BAB koncernen omsätter 1 200MSEK och har 250 medarbetare. BAB anläggning har idag ett 30-tal medarbetare och en egen maskinpark. Kunderna utgörs i huvudsak av offentliga och kommersiella aktörer.

Vi söker nu en Entreprenadingenjör med erfarenhet inom området anläggning. Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör eller platschef/arbetsledare. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom anläggning eller har annan erfarenhet som gör att du kan fylla rollen. För att lyckas i rollen bör du ha goda datorkunskaper, B-körkort och BAS P. Vi arbetar i affärssystemen Byggsamordnaren, Bidcon och Bluebeam.

Som person är du en lagspelare, har lätt för att samarbeta är även självgående. Vi vill att du ska se möjligheter, är kvalitets- och resultatinriktad samt ansvarsfull och stresstålig.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och du erbjuds ett arbete med mycket varierade arbetsuppgifter och kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Befattningsbeskrivning PDF

Start: Efter överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Åstorp eller Malmö

Ansök senast: 2021-02-28, urval kommer att ske löpande.

Frågor besvaras av HR-ansvarig Therese Persson tfn 042-53548 eller Regionchef Michael Lennon tfn 0704-317263
Skicka ansökan till therese.persson@babbygg.se
Välkommen med din ansökan!