Träarbetare Byggservice – BAB bygg Malmö

Träarbetare Byggservice – BAB bygg Malmö

BAB bygg har stor framtidstro och behöver därför förstärka organisationen med ytterligare driftiga och målmedvetna medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

BABs verksamhetsområde sträcker sig över hela västkusten från Trelleborg i söder till Varberg i norr. Vi söker nu träarbetare med yrkesbevis till vår region Malmö. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån byggservice. Krav är B-körkort och att du ska kunna prata flytande svenska i tal och skrift. 

BAB koncernen omsätter 1 200MSEK och har 250 medarbetare, varav ca 65 anställda på vår Malmö-region. Kunderna utgörs i huvudsak av offentliga och kommersiella aktörer.

Som person är du en lagspelare, har lätt för att samarbeta men är även självgående. Vi vill att du ska se möjligheter, är kvalitets- och resultatinriktad samt ansvarsfull och stresstålig.

 

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och du erbjuds ett arbete med mycket varierade arbetsuppgifter och kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

 

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Ansök senast 2021-01-17, urval kommer att ske löpande.

Frågor besvaras av Regionchef Daniel Malm tfn 042-53514 eller HR-ansvarig Therese Persson tfn 042-53548   

Skicka ansökan till therese.persson@babbygg.se

Välkommen med din ansökan!